PLANSKO I TEKUĆE ODRŽAVANJE

Odgovarajući na zahteve modernizacije postrojenja kroz remont i održavanja, Goša Montaža je dugogodnišnjim angažovanjem na poslovima planskog i tekućeg održavanja pouzdan partner u rešavanju najprivlačnijih i najtežih problema, sve zahvaljujući obučenim i iskusnim stručnjacima iz ove oblasti.

Revitalizacija bloka B1 u termoelektrani Nikola Tesla B

Na revitalizaciji bloka B1 u TENT B Goša Montaža izvodi radove na montaži nove RA linije parovoda, pregrejača P4 koji zahtevaju najveći kvalitet izvođenja zavarivačkih radova, separatore, kao i radove na montaži rosta i kompenzatora na kanalima dimnih gasova.

 

S ponosom ističemo da smo učestvovali na najvećem projektu revitalizacije jednog bloka u Srbiji koji obimom radova prevazilazi sve dosadašnje kapitalne remonte od kada je blok B1 pušten u rad. Oblast radova koju pokriva Goša Montaža spada u najodgovornije segmente radova na najznačajnijem delu opreme na kotlu.

 

Na projektu je bilo angažovano do 200 (proizvodnih) radnika koji su svakodnevno predanim radom doprinosili da se celokupan posao revitalizacije bloka B1 izvede pre ugovorenog roka i sa visokim nivoom kvaliteta, svesni činjenice da svaki dan ranijeg završetka znači mnogo za stabilnost snabdevanja električnom energijom cele Srbije.

Termoelektrane

TENT Obrenovac

Održavanje i rekonstrukcija mlinova i kanala

Održavanje sistema dopreme uglja

Održavanje sistema otpepeljivanja

Rost, kracer

TEKO Kostolac

Rekonstrukcija bloka B2, elektrofilteri

Zamena sistema otpepeljivanja

 

Hidroelektrane

Đerdap I

Rekonstrukcija sistema turbinske regulacije

Sistemi podmazivanja turbina

Rashladni sistemi transformatora

Đerdap II

Rekonstrukcija predturbinskog zatvarača

Bajina Bašta

Rekonstrukcija sva četri agregata

Remont krana

 

Naftna industrija

Rafinerija nafte Pančevo

Izrada i montaža čelične konstrukcije (7.000 t)

Montaža cevovoda (1.750 t)

Isporuka kompletnog sistema obezbeđenja DEMI vode