UPOZNAJTE NAŠ TIM

Jedan od najboljih načina da razumete Goša Montažu je da upoznate naše ljude.

Draško Volf

Draško Volf, sertifikovi TIG zavarivač Goša Montaže, sa više od 20 godine profesionalnog iskustva za Goša Montažu izvodi zavarivačke radove na velikim hidroenergetskim, termoenergetskim i procesnim postrojenjima.

 

Kontinuirano osvajanje prvih mesta u zavarivanju u sklopu Goša Montaže kvalifikovali su ga za najsjanije medalje na republičkim takmičenjima. Draško Volf jedan je od najboljih i najtrofejnijih zavarivača Goša Montaže u zavarivanju 141-TIG i 111-REL.

 

Zavarivači metalu udahnu dušu, no nije samo mirna ruka i ljubav prema poslu recept za uspešnog zavarivača. Zavarivanje zahteva izuzetne veštine, veliku preciznost i pažnju u radu.

 

Lepota spajanja materijala te kreiranje nečeg novog nastalog iz čvrste veze onoga što se ponekad u životu smatralo da nije moguće spojiti – esencija je to veštine i zanata zavarivanja.

Dragoljub Radovanović - Modin

Za poslovođu Goša Montaže, Dragoljuba Radovanovića – Modina, koji ima bogato profesionalno iskustvo, kažu da je izvor inspiracije generacijama bravara montera koje dolaze.

 

Promišljajući kao inženjer i pristupajući poslu kao dobar domaćin on nesebično deli svoje znanje, obučava poveren mu tim i svojim primerom im pokazuje da uz veliko poštovanje prema poslu neizostavno dolazi i uspeh.

 

Gradilište za koje je on odgovoran je paradigma izvrsnosti i izuzetnosti, njegovo gradilište je gradilište za primer. Dragoljub Radovanović je za GOŠA MONTAŽA BEOGRAD izvodio radove na velikim hidroenergetskim, termoenergetskim i procesnim postrojenjima, kao i mostovima i građevinskim konstrukcijama.

Jovan i Nikola Radovanović

Jedan od najistaknutijih predstavnika naše kompanije je specijalista za rotacionu i hidromehaničku opremu, Jovan Radovanović.

 

Nakon završene Više tehničke škole u Novom Sadu, Jovan se dalje usavršava te dobija zvanje Strukovnog inženjera mašinstva na Fakultetu Tehničkih nauka u Čačku.

 

2003-2004. godine angažovan je kao rukovodilac radova na RHE Bajina Bašta Perućac gde se izvodi revitalizacija dva reverzibilna hidroagregata snage 315 MW, (kompletna demontaža, sanacija i montaža).

 

Njegovom timu se 2020. godine pridružuje mladi inženjer, sin Nikola, koji sa svojim ocem, Jovanom, priprema projekat Revitalizacije RHE Bajina Bašta za 2022 i 2023 godinu. Ovom projektu Jovan se nakon gotovo 20 godina od prvog angažovanja na revitalizaciji RHE Bajina Bašta posvećuje svojim bogatim iskustvom i obučava mladog Nikolu.

Vlasta Ivković

Gospodin Vlasta Ivković je započeo svoju karijeru na TENT B, radi kao šef gradilišta na izgradnji termoelektrane Nikola Tesla B od 1980. do 1985. godine.

 

Nastavlja rad na termoelektrani Nikola Tesla na remontu pomoćnog kotlovskog postrojenja blokova A3, A4 i B1, na montaži sistema za otpepeljivanje na B1 i B2. Radi na projektima rekonstrukcije, revitalizacije i izgradnje elektrofiltera na termoelektrani Nikola Tesla A i Nikola Tesla B kao i na termoelektrani Morava. Povereni su mu radovi na remontu i održavanju u termoelektrani Nikola Tesla gde nakon odlaska u penziju nastavlja svoju profesionalnu karijeru na objektu TENT B u izgradnji koje je i učestvovao.

 

U GOŠA MONTAŽI svojim velikim iskustvom inženjera mašinstva i dalje pomaže i podržava projekte.

 

Vlasta je izuzetno pravičan i pravedan čovek. Miran je, empatičan, uz to sjajna ličnost i uzor mnogim kolegama iz GOŠA MONTAŽE. Veliki je stručnjak, pa je veoma cenjen među zaposlenima.

Naša snaga su naši ljudi

Tim Goša Montaže čine: