TEKUĆI PROJEKTI

Odgovarajući na zahteve modernizacije postrojenja kroz remont i održavanja, Goša Montaža je dugogodnišnjim angažovanjem na poslovima planskog i tekućeg održavanja pouzdan partner u rešavanju najprivlačnijih i najtežih problema, sve zahvaljujući obučenim i iskusnim stručnjacima iz ove oblasti.

Revitalizacija bloka B1 u termoelektrani Nikola Tesla B

Na revitalizaciji bloka B1 u TENT B Goša Montaža izvodi radove na montaži nove RA linije parovoda, pregrejača P4 koji zahtevaju najveći kvalitet izvođenja zavarivačkih radova, separatore, kao i radove na montaži rosta i kompenzatora na kanalima dimnih gasova.

 

S ponosom ističemo da učestvujemo na najvećem projektu revitalizacije jednog bloka u Srbiji koji obimom radova prevazilazi sve dosadašnje kapitalne remonte od kada je blok B1  pušten u rad. Oblast radova koju pokriva Goša Montaža spada u najodgovornije segmente radova na najznačajnijem delu opreme na kotlu.

 

Na projektu je angažovano do 200 (proizvodnih) radnika koji svakodnevno predanim radom doprinose da se celokupan posao revitalizacije bloka B1 izvede pre ugovorenog roka i sa visokim nivoom kvaliteta, svesni činjenice da svaki dan ranijeg završetka znači mnogo za stabilnost snabdevanja električnom energijom cele Srbije.

Postrojenje za odsupmoravanje dimnih gasova na TENT A

Dodeljena nam je važna uloga na projektu izgradnje postrojenja za odsumporavanje dimnih gasova u TENT A gde su nam povereni mašinski radovi na novom postrojenju.

 

Napredujemo sa radovima na odsumporavanju dimnih gasova, a stručni timovi GOŠA MONTAŽA AD BEOGRAD trenutno su angažovani na montaži apsorbera, montaži buster ventilatora, kao i montaži razvodnih cevovoda sistema za raspršivanje.

 

Važnost ovog projekta ogleda se u značajnom smanjenju emisije SO2 u skladu sa regulativom iz oblasti ekologije kao i u skladu sa primenom standarda s ciljem zaštite životne sredine.